PUTRI NUR AMIRA


okay today i nak kenal kan seorang kawan perempuan baru saya yang comel dan hebat !
Haaaa firstly nak cerita tentang dia,hehehehe nama dua CANDY JAR hahahah apa sebab dia taruk nama tu i tak tahu then yang sebenar nama dia PUTRI NUR AMIRA,haaaaa bersekolah di AMPANG GIRL,KUALA LUMPUR tinggal di SETIAWANGSA (maybe lah) hahaahah baru firstday kenal dia dah tahu perangai dia ni sporting,haaaaa peminat K-POP hehehe ,
thenn dia suka orang yang romantik like me :D heheheheh
serious dia paling sporting i rasa,then i pernah tanya BF mana,dia jawab 
SAYA TAKDA BOYFRIEND OKAY,
hahahaha dia malas nak cari sebab banyak lelaki dah curang dengan dia,haishhhh kesian kat dia kenapa lah lelaki banyak memain kan perasaan beliau,huh sedih cerita nya tapi tak semua lelaki macam tu okay,
thennn dia ni peramah orang nya,tambahan pula dia budak comel HEHEHEHE apa pun
thanks to be myFRIENDS




P/s : saya minat dekat dia heheheh tapi malu nak bagi tahu dia ,I wish I can have her heart that one day