2012

HELLO 2012  HAHAHAHAHA 


tahu tahu dah 2012 kan? aku pun dah jadi senior sekolah taman tasik tuuu,haaaaaa aku pun dah jadi calon SPM 2012,bapak laaaaaaa seram gila doooo ! rasa macam taknak angkat je exam tu,tapi kalau tak angkat kemana lagi haluan kerjaya aku kan? better biar je aku amik exam tu buat yang terbaik ahhh tahun ni cerita nya,no online,no hang out,no phone,no overnight,and etc !