SHIELA OTHMAN JALANI ♥


Hi this girl name Sheila Bt Othman,yang Jalani tuu aku saja tambah,dia ni seorang yang peramah dan mudah mesra dengan seseorang,seorang yang kuat gelak and happy sentiasa,raut wajah dia seorang yang periang,dan suka pada kanak kanak,hahahahah,btw tak tahu sejak bila aku mula rapat dengan dia,haaaaaaaa mula mula aku segan sebab dia ni tak pernah pun nak layan aku,last last sama sama sangkut,dia pernah cakap kat aku dia nak terima aku selepas SPM sebab tahun ni kitorang nak belajar,NVRM haaaaa tapi aku pun perlu lah bersabar untuk tunggu dia,haaaaa tapi dia kata dia nak layan aku macam kita dah couple,haaaaaa aku kan pemalu orang nyaaaa :) 



P/S : i sanggup tunggu you sampai i mati tahu ! apa pun ILOVEYOU :*